Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Οδηγίες προς θεατές ΑΜΛΕΧ ΑΓΩΝΑΣ ENDURO - ΨΑΧΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
                  ΑΜΛΕΧ  Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λεσχη Χαλκίδας
     Η ΑΜΛΕΧ σας προσκαλεί στον 7ο αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εnduro 2015 και στον 3ο αγώνα Εnduro Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδας  2015 που διοργανώνει στην ευρύτερη  περιοχή των Ψαχνών και  της  Κεντρικής Εύβοιας την Κυριακή 15  Νοεμβρίου  με ώρα εκκίνησης την 09:00 π.μ.  από την κεντρική πλατεία των Ψαχνών Διρφύων - Μεσσαπίων Εύβοιας.


    Ένας αγώνας που σχεδιάστηκε απ την ΑΜΛΕΧ,  υλοποιείται απ τα στελέχη της και τους φίλους εντουράδες της περιοχής Ψαχνών, εχει την υποστήριξη του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων Εύβοιας, εθελοντών, του Σώματος Σαμαρειτών Χαλκίδας, των Υπηρεσιων του Νομού μας και ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ στους καλύτερους Ελληνες  οδηγούς  Enduro  (Πρωτάθλημα), αλλά  και στους χομπίστες χωματερούς οδηγούς.
    Οι αγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τις μοτοσυκλέτες τους στα ποικιλόμορφα μονοπάτια της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Ευβοιας, να συναγωνισθούν μεταξύ τους στις ειδικές διαδρομές, ν αναδείξουν τις οδηγικές τους ικανότητες, αλλά και  απολαύσουν ενα πανέμορφο ορεινό οδηγικό περιβάλλον...
    Οι θεατές θα αποζημιωθούν με το θέαμα που θα προσφέρουν οι οδηγοί στις 2 απαιτητικές ειδικές του αγώνα, η 1η τύπου Motocross βρίσκεται δίπλα στην άσφαλτο, στην περιοχή  Σταυρού ( Βέρτουρα) - ταινία ΛΑΡΚΟ. 
    Την προσεγγίζουμε απ τον κεντρικό δρόμο Ψαχνών - Προκοπίου, στο ύψος του Κέντρου "Πανόραμα" στρίβουμε δεξιά πρός Σταυρό και 1 χλμ περίπου και αφου περάσουμε την ταινία της ΛΑΡΚΟ, στα δεξιά μας την συναντάμε (βλέπουμε σχετικές ταμπέλες). ενώ στο ίδιο σημείο θα υπάρχουν ΣΕΧ (σημείο ελέγχου χρόνου), καντίνα και τέντες των ομάδων. 
    Η 2η τύπου Enduro βρίσκεται στην Ανω Λάκα στην Καταβόθρα στο Μακρυμάλλη και προσεγγίζεται α) απ τα Ψαχνά, προς Μακρυμάλλη, λίγο πριν της Μονής Μακρυμάλλη, λοξά αριστερά προς Κοντοδεσπότι - Σταυρό, στα 2 χλμ περίπου και μετα απο χαρακτηριστικό μεταλλικό πεζο-γεφύρι, συναντάμε στ αριστερά μας χαλικόδρομο, ο οποίος μετά από 100 μέτρα μας οδηγεί στην ειδική σ μια πανέμορφη ορεινή κοιλάδα
    Εύκολα επίσης μπορείς να μετακινηθείς απ τη μια ειδική στην άλλη, πάντα από άσφαλτο, από ενδιάμεσο δρόμο, απέχοντας περίπου 5 χλμ. Οι τυχεροί που θα θελήσουν  να χωθουν με off road οχήματα κοντα στις απλές διαδρομές του αγώνα, προς Πυξαριά,  θα απολαύσουν  ενα πανέμορφο ορεινό περιβάλλον απ τα ωραιότερα στον Ελλαδικό χώρο.   
    Η  παρακολούθησή του  είναι  δωρεάν  και  η  ΑΜΛΕΧ  σας  προσκαλεί  όλους  για  ένα  όμορφο  Σαββατοκύριακο....
Ραντεβού στην Εύβοια την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

1) Διαδρομή προς 1η ειδική Motocross ( Σταυρός Εύβοιας) https://goo.gl/maps/5y24oXxCkGR2
2) Διαδρομή προς 2η ειδική Εnduro (Καταβόθρα - Μονή Μακρυμάλλης) https://goo.gl/maps/aWaWUCShqbx
3) Διαδρομή απο 1η ειδική Motocross  προς 2η ειδική Εnduro και αντίστροφα https://goo.gl/maps/d2KvHNJCynr