Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

1ος αγώνας Πρωταθλήματος Motocross στην Χαλκίδα

Η ΑΜΛΕΧ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, σε συνεργασία με τo σωματείο "ΑΡΗΣ" διοργανώνουν τον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MOTOCROSS της ΑΘλητικής ΜΟΤΟΕ στις 17-18 Μαρτίου 2012 στην θεαματική Πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στο Πει Δοκού του Δήμου Χαλκιδαίων.  Ολοι οι γνωστοί και...

καταξιωμένοι Ελληνες αγωνιζόμενοι μαζί με μια πλειάδα νέων, ανυπόμονων αναβατών, καθώς και οι ενθουσιώδεις "τετράτροχοι" των QUAD, ξεκούραστοι & ανανεωμένοι μετά την αγωνιστική ανάπαυλα, θα δώσουν δυναμικό παρόν στην πρώτη αλλά καθοριστική μάχη για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Εντονο συναγωνισμό και συναρπαστικό θέαμα θα απολαύσουν οι θεατές που θα παρακολουθήσουν τον 1ο φετεινό αγώνα MOTOCROSS της πόλης μας.
Σάββατο 17 Μαρτίου στις 13.00 μμ τα ελεύθερα δοκιμαστικά και Κυριακή 18 Μαρτίου οι αγώνες στις 10.30 το πρωί.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Μετά την διάβαση από την υπερυψηλή γέφυρα στην είσοδο της πόλης, ακολουθείτε τις δημοτικές πινακίδες προς «Πίστα Μηχανοκίνητου  Αθλητισμού (Motocross) Δήμου Χαλκιδέων». Η κατεύθυνση είναι προς την Β.Εύβοια. Η γεωγραφική θέση έναρξης του δρόμου προς την πίστα είναι: 38’’29’07 83 Βορ & 23’’39’28 30 Αν.

Ο Ειδικός Κανονισμός του αγώνα και η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος υπάρχουν εδώ

Σας περιμένουμε !!!!

http://karditsas.blogspot.com/