Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

SUZUKI Swift S-Concept + VIDEO

Η Suzuki παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το Swift S-Concept, που διαθέτει όλα τα φώτα για να κατακτήσει τον τίτλο.
όχι μόνο του ομορφότερου αλλά και του πιο γρήγορου Swift όλων των εποχών. Το εντυπωσιακό πρωτότυπο που είναι βασισμένο στην τελευταία γενιά του Swift,...
διαθέτει έντονα σπορ χαρακτηριστικά που κάνουν αισθητή τόσο την παρουσία του όσο και τις ομολογουμένως άγριες διαθέσεις του.
Την εικόνα δυναμισμού εμπρός συνθέτουν τα διπλά φωτιστικά σώματα, ο αγριεμένος προφυλακτήρας με την ευμεγέθη μαύρη μάσκα, οι προβολείς ομίχλης και τα φουσκωμένα φτερά. Στο πίσω μέρος τις εντυπώσεις κλέβει η μεγάλη και ψιλά τοποθετημένη αεροτομή και ο προφυλακτήρας με τους αεραγωγούς, το διαχύτη και τη διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Φυσικά ο σπορ χαρακτήρας του S-Concept μεταφέρεται και στο εσωτερικό, όπου ξεχωρίζουν τα εντυπωσιακά δίχρωμα μπάκετ καθίσματα της Recaro, η επένδυση από ίνες άνθρακα της κεντρικής κονσόλας, ο πίνακας οργάνων με τις μεγάλες κόκκινες ενδείξεις, το τιμόνι και ο επιλογέας ταχυτήτων που είναι ντυμένα με δέρμα καθώς και τα αλουμινένια πεντάλ.

Οι διαστάσεις του διαφοροποιούνται λίγο από το απλό Swift αφού το S-Concept είναι κατά 40 χιλιοστά μακρύτερο (3,890), πλατύτερο κατά 60 χιλιοστά (1.755) και χαμηλότερο κατά 35 χιλιοστά (1,475), βελτιώνοντας έτσι ακόμα περισσότερο την οδική συμπεριφορά και κυρίως το κράτημά του.

Από πλευράς κινητήρα η Suzuki αποκάλυψε μόνο τη χωρητικότητα του τετρακύλινδρου συνόλου των 1,6 λίτρων, κρατώντας επτασφράγιστο μυστικό την απόδοσή του, δίχως να μας αποκαλύψει καν την ύπαρξη ή όχι υπερτροφοδότη. Το μόνο στοιχείο που είδε το φως της δημοσιότητας ήταν το 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο που θα αναλαμβάνει να μεταφέρει τη δύναμη στους εμπρός τροχούς.

Ωστόσο η Suzuki δεν θα αργήσει να μας αποκαλύψει και τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του S-Concept, αφού σκοπεύει σύντομα να ξεκινήσει την παραγωγή του. Οι πρώτες πληροφορίες μάλιστα το θέλουν να κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους το 2012.
www.PeriTroxon.gr



















http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/suzuki-swift-s-concept-video.html#more