Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ετοιμάζει τον αντίπαλο των A3 και Giulietta η Volvo

Μετά την κυκλοφορία του νέου S60 η σουηδική εταιρία ετοιμάζεται να εισβάλει στην δημοφιλή κατηγορία των μικρομεσαίων hatchback για να αντιμετωπίσει μοντέλα όπως τα Audi A3, Alfa Romeo Giulietta, VW Golf κ.α. με στόχο την αύξηση των κερδών της....

H βασική συνταγή είναι ουσιαστικά έτοιμη και το νέο μοντέλο της Volvo θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του C30 ενώ θα δούμε και νέους κινητήρες turbo στα 1,6 και 2,0 lt που είδαμε για πρώτη φορά στο S60.
Η σχεδίαση του αμαξώματος θα συνδυάζει στοιχεία από το C30 και το S60 ενώ το πίσω μέρος θα είναι λιγότερο εκκεντρικό λόγω του πεντάθυρου σχήματος με διαστάσεις που θα κυμαίνονται στο μέρος όρο της κατηγορίας των hatchback.
Οι ιθύνοντες της εταιρίας στοιχηματίζουν στην ισχυρή αισθητικά ταυτότητα που θα έχει το νέο τους μοντέλο καθώς και στον πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό που θα κάνει την διαφορά.
Στο εσωτερικό θα κυριαρχεί το απέριττο στοιχείο ενώ θα δούμε και αρκετά… high-tech στοιχεία εμπνευσμένα από το μοναδικό ντιζάιν της Apple. Οι πρώτες μας πληροφορίες λένε πως το επερχόμενο Volvo θα κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους το 2012 παράλληλα με την παρουσίαση του νέου XC90.

protothema.gr

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/a3-giulietta-volvo.html#more