Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Σε τι διαφέρουν οι γυναίκες από τις μηχανές ??


Εύκολη απάντηση ! Σαν μηχανόβιος , τα βλέπω όλα με την δικιά μου ματιά . Έτσι λέω ότι δεν έχουν σημαντικές διαφορές .. για να σας πείσω μάλιστα , έχω εδώ τις TOP 10 ομοιότητες μεταξύ γυναίκας - μηχανής ..

1. Οι γυναίκες με πολλά κυβικά , είναι φευγάτες . Όπως και οι μηχανάρες , οι 1000άρες ! Άπιαστες ..
2. Και οι δύο είναι επικίνδυνες .. ( επικίνδυνα σέξι , επικίνδυνα όμορφη γυναίκα) . Όταν είναι να έρθουμε...... αντιμέτωποι με μια μηχανή ή γυναίκα , φοράμε πάντα κράνος . Για καλό και για κακό ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τις συνέπειες .. για αυτό φοράμε κράνος , για να μην την πληρώσουμε ακριβά ( 350 ευρώ)
3. Όταν κυκλοφορούμε με μηχανή ή γυναίκα και είμαστε μεθυσμένοι , θα κάνουμε σίγουρα την μαλακία ! Σε αυτήν την περίπτωση , το ποτό μας οδηγεί .. και αν έχουμε πιεί ολόκληρο το μπουκάλι ... τόσο το χειρότερο !
4. Και τις δύο, τις καβαλάμε ή πολλές φορές μας καβαλάνε αυτές . Και στις δύο περιπτώσεις πάντως .. μας πονάνε τα @@ .
5. Προσπαθείς να τις βάλεις στο σωστό δρόμο αλλά αυτές είναι ανεξέλεγκτες και σε δυσκολεύουν . Τουλάχιστον στην αρχή ... γιατί οι έμπειροι οδηγοί ξέρουν να τις βάζουν στην θέση τους... ακόμα και μετά από σούζα
6. Και οι δύο καίνε λάδια ειδικά αν είναι μεγάλης ηλικίας ή από την υπερβολική χρήση . Οι γυναίκες καίνε το λάδι εγκεφάλου και οι μηχανές το λάδι μηχανής .
7. Η μαμά δεν θέλει να σε βλέπει να κυκλοφορείς με αυτές .. ειδικά αν είσαι 16 ! Τις θεωρούν επικύνδινες και ότι θα τους πάρουν το αγαπημένο τους παιδί , που τον βλέπουν πάντα παιδάκι
8. Και με τις δύο μπορείς να πουλάς μούρη ! Έχοντας μια ωραία γυναίκα , κυκλοφορείς και όλοι σε ζηλεύουν , αισθάνεσαι ωραία και ψωνίζεσαι (to-gamato.com) ακόμα περισσότερο . Το ίδιο επιδεικνύεις και το τσίλικο, το μηχανάκι .. που μόλις του έβαλες καινούργια εξάτμιση . Ε Κάγκουρα .. !
9. Και οι γυναίκες και οι μηχανές , ικανοποιούν την δίψα μας για αδρεναλίνη . Ένας τρόπος να ξεδίνεις και να ξεχνάς τα προβλήματα σου .. γκάζι και φύγαμε
10. Είναι σίγουρο και επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι όσοι ασχολούνται με γυναίκες και μηχανές , θα πέσουν τουλάχιστον 3 φορές στην ζωή τους . Σίγουρα είναι καλύτερο να πέσεις από γυναίκα .. γιατί δε θα σου πάρει πολύ καιρό να σηκωθείς !!
Υπάρχουν βέβαια και κάποιες διαφορές μεταξύ γυναίκας - μηχανής ! Αλλά δεν έχω έμπνευση αυτήν την στιγμή .
Τέλος επαναλαμβάνω ... Φοράμε πάντα κράνος ! Επίσης .. ποτό και οδήγηση δεν πάνε μαζί !!!