Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

5η Διεθνής Κατασκήνωση Κλασικών Οχημάτων

5η Διεθνής Κατασκήνωση Κλασικών Οχημάτων
24, 25 & 26 Ιουνίου 2011
Μηλίνα (Δήμος Νοτίου Πηλίου)
Παλιό Κοινοτικό Κάμπινγκ
Για 5η συνεχή φορά διοργανώνεται η ετήσια συνάντηση & κατασκήνωση των φίλων του κλασικού οχήματος....

Αερόψυκτα, υδρόψυκτα, με δύο, τρείς, τέσσερις ή και περισσότερες ρόδες...
Μεγάλες ή μικρές παρέες, οικογένειες και μοναχικοί καβαλάρηδες...
Κούρσες, κάμπριο, λεωφορειάκια , μοτοσυκλέτες, μοτοσακό, τζίπ, χελώνες ή λαγοί ...

Μια χαρούμενη συντροφιά που δίνει ραντεβού για ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο, όπως πάντα στην αρχή του καλοκαιριού. Αυτή τη φορά στο νοτιότερο άκρο του Πηλίου στο χώρο του παλιού κοινοτικού κάμπινγκ της Μηλίνας, με την αμέριστη φιλοξενία του Δήμου Νοτίου Πηλίου , σε κατάφυτο χώρο 20 στρεμμάτων δίπλα στη θάλασσα, διοργανώνεται η συνάντηση αυτή, με την πρωτοβουλία της ΛΕ.Κ.Ο.Β. και τον πρωταγωνιστικό ρόλο (όπως πάντα) της επιτροπής Air Cooled – VW Volos Club .
Διεθνής συνάντηση με προσκαλεσμένους φίλους από την Βουλγαρία, την Τουρκία, την Σερβία, την Ιταλία, την Βοσνία, την Κροατία, την Σλοβενία και βέβαια όλη την Ελλάδα.
Κατά την διάρκεια του τριημέρου, θα υπάρχουν οχηματοδρομίες σε κοντινούς προορισμούς, στο μαγευτικό Τρίκερι αλλά και το ορεινό κεφαλοχώρι Λαύκο με επίσκεψη στο μοναδικό μουσείο Ραδιοφώνου.
Ακόμη θα υπάρχει η δυνατότητα να λάβει κανείς μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς, όπως το πρωτάθλημα τάβλι, τους αγώνες με θαλάσσια ποδήλατα, παιχνίδια για παιδιά και πολλά άλλα.
Το βράδυ της Παρασκευής θα γίνει προβολή ταινίας και το βράδυ του Σαββάτου θα υπάρχει ζωντανή μουσική με συγκροτήματα και στην συνέχεια ένα πάρτι με πολύ κέφι και χορό.
Στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί καντίνα με ειδικές τιμές, θα υπάρχει μουσική στις ώρες μη κοινής ησυχίας, μπαράκι,προβολές, παιχνίδια, ενώ θα προβλεφθεί συνεχής φύλαξη του χώρου.
Για πρώτη φορά, εντός του χώρου της κατασκήνωσης θα λειτουργεί Baazar μεταχειρισμένων ανταλλακτικών και αξεσουάρ (κλασικών οχημάτων) και άλλων ειδών χειροτεχνίας και βιβλίου.
Για όσους δεν επιθυμούν να κοιμηθούν εντός της κατασκήνωσης, υπάρχουν τα πολλά ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια της περιοχής. Στο χώρο της εκδήλωσης λειτουργεί free internet ενώ η διαμονή στο κάμπινγκ είναι δωρεάν .
Περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα υπάρχουν στα site: www.lekov.gr & www.vwvolosclub.com