Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Η Sauber στηρίζει τους πληγέντες της Ιαπωνίας

Στο Grand Prix της Αυστραλίας η Sauber θα τρέξει, με μήνυμα που θα δείχνει την υποστήριξη της ομάδας στους πληγέντες της Ιαπωνίας από τον τρομακτικό σεισμό και το καταστροφικό τσουνάμι.

Λογικό είναι η Sauber να είναι παραπάνω ευαισθητοποιημένη σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα που έχει συγκλονίσει τον κόσμο, μιας και έχει στο ρόστερ της τον Καμούι Κομπαγιάσι....



Ο Ιάπωνας πιλότος θέλει να δείξει στους συμπατριώτες του ότι μαζί τους σε αυτές τς σκληρές στιγμές που ζουν γι' αυτό και θα τρέξει με το εξής μήνυμα να αναγράφεται στο μονοθέσιό του: "Ίσως οι προσευχές μας να αγγίξουν τους ανθρώπους στην Ιαπωνία".

Το αφεντικό της ομάδας, Πίτερ Ζάουμπερ σχολίασε για το γεγονός: "Είναι δύσκολο να βρούμε τις κατάλληλες λέξεις για εκφράσουμε τη συγκίνηση και τα συναισθήματά μας, αλλά η σιωπή σημαίνει ότι ούτε καν μπορούμε να προσπαθήσουμε να φανταστούμε.

Δύσκολα μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που είδαμε. Οι σκέψεις μας είναι με τους ανθρώπους στην Ιαπωνία. Ελπίζουμε να έχουν την απαραίτητη δύναμη ώστε να ξεπεράσουν αυτές τις ακραίες καταστάσεις".

http://www.sport24.gr/

http://www.on-news.gr/2011/03/sauber.html