Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Δωρεάν θα είναι η στάθμευση για τα υβριδικά στη Λευκωσία

Έξυπνη κίνηση του δήμου Λευκωσίας και κίνητρο για αγορά υβριδικού αυτοκινήτου
Δικαίωμα δωρεάν στάθμευσης σε όλους τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης, παραχωρεί ο δήμος Λευκωσίας στους ιδιοκτήτες υβριδικών οχημάτων. Όπως αναφέρεται σε...

ανακοίνωση του δήμου, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου την περασμένη Πέμπτη, θα παραχωρείται δωρεάν στάθμευση των υβριδικών οχημάτων στους Δημοτικούς Χώρους στάθμευσης της πρωτεύουσας (όχι στα παρκόμετρα), μέσω της έκδοσης ειδικών δελτίων. Η παραχώρηση δωρεάν στάθμευσης, τέθηκε σε ισχύ από 17 Φεβρουαρίου 2011 και θα έχει ισχύ μέχρι 17 Φεβρουαρίου 2012.

Οι ενδιαφερόμενοι είναι απαραίτητο να προσκομίσουν στο Δήμο Λευκωσίας το πιστοποιητικό εγγραφής του υβριδικού τους οχήματος, για το οποίο θα εκδίδεται δελτίο δωρεάν στάθμευσης. Ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν ακολουθούν την πιο πάνω διαδικασία, δεν θα τους παραχωρείται δωρεάν στάθμευση.Σημειώνεται ότι ο Δήμος Λευκωσίας παρέχει επίσης στους κατόχους ηλεκτρικών οχημάτων δωρεάν στάθμευση στους δημοτικούς χώρους στάθμευσης μόνο με την έκδοση ειδικού δελτίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκδοση των δελτίων δωρεάν στάθμευσης υβριδικών αυτοκινήτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Νίκο Νεοφύτου στο τηλέφωνο 22797172.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_633.html